Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Mamma, tänk om jag aldrig kan bli mamma?"

Tiden går fort
Tiden läker alla sår
Ett år sedan den absoluta lyckan spreds i hela min kropp
Men lika snabbt som den spreds togs den ifrån mig
Magen som börjat växa sjönk ihop och pyntades med stygn och plåster
Borta, tomt och ömt
Tårarna tog aldrig slut

Kanske dumt att gå tillbaka
Tillbaka för att se vad som sagdes denna dag
Jag finner raderna i ett sms
"Mamma, tänk om jag aldrig kan bli mamma?"
Rädslan gör sig påtaglig och jag får gåshud
Min största rädsla att aldrig få bära vårt barn
Att aldrig få bli mamma
Eller att min livskamrat aldrig får bli pappa

Tiden går fort
Tiden läker alla sår
Framtiden är ljus och vår




Fri vers (Fri form) av Olivia Tapper
Läst 676 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-20 21:48



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Jag kan bara ana känslan men nog aldrig förstå!
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Olivia Tapper
Olivia Tapper