Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om känslorna är samma..


Du skulle komma tillbaka!

du lärde mig att kasta bort
om ödet vill, då får jag tillbaka
precis det jag gjorde och gör
dag efter dag, mer kastar jag bort

en del av mig
och
meningen
med mina andetag.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-20 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS