Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återresa

 

Så stänger jag till sist dörren

lägger försiktigt tillbaks nyckeln

till de Rum

som bara jag och Hon visste om

 

När hjärtat slutat att bulta

stiger jag på tåget

som tar mig tillbaks

dit resan började

 

I tidigt morgondis

har jag sökt min själ

vandrat i skogen

och förlöst de tankar

som länge varit inlåsta

 

ty

 

Jag vill finna ro

se kärlek

hitta balans

och åter känna hjärtats slag

 

För jag vet att de finns där




Fri vers av Nils-Robert
Läst 337 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-08-21 15:16



Bookmark and Share


  DominiQueen
Amen
2018-09-11

    ej medlem längre
Ett sorgesamt avsked till en känsla som gått förlorad. Men förmågan att älska finns där, det ger hopp i mörkret. Mycket nyanserat! Tycker väldigt mycket om denna text, vemodet, känslan, ödmjukheten inför livet.
2018-08-23

  Marita Ohlquist VIP
Tänker mig en resa från mörker till ljus!

Må du hitta det du söker.
2018-08-22

  Peter Olausson VIP
En så fin ton genom dikten!

2018-08-21

  Rise Little One
Vägen till kärlek är mycket nära än man tror...
2018-08-21

  HenrysDotter
Vemod med hoppfullhet! Vackert!
2018-08-21

  överlevaren VIP
Känslosamt och berörande!
2018-08-21

  Tina79
Såsorgligt och så vackert.
2018-08-21

  ULJO
Kärleken det finaste
2018-08-21

  Alysse VIP
Så fint skrivet
fyllt med insikt
och hopp
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert