Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
K E J


Visste du?


Visste du
Att alla ord var till dig?
Kände du inuti
Att alla dikter
Var för din skull?
Förstod du
Men sa inget?
Ville du kanske inte
Tro eller förstå
Hur mycket
Du betydde
För mig

Visste du
Anade du
Var du någonsin
Riktigt säker...?



TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-21 08:42



Bookmark and Share


    Anneli A
Du skriver så bra att jag önskar att det är mig du saknar.......:)

Tack!
2018-09-01

  Maiah VIP
Kan tänka mig att om hen visste så var det säkert väldigt smickrande och skrämmande samtidigt
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT