Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dilemmapoet, pensionär och hushållerska, 21-08-2018/1056 gårdar/skog. (hemnet.se) matt kommer att bli dyrare med 25–30 procent.Och vi röstar på efter spelbolagets röst pipa?


Bjudning, på min kaffejournalistik cup. (Spoiler)

 

*En indirekt valarbetare med namn och signa som Charlotta och vill, gav mig idena subtilt se hur i den obskyra undervärlden röstas två mandat i Sverige på samma man.

-Då jag Bjuder på ett fika på hemma orten ”Mannen”

 medan jag ursäkta mig och springer hemma och kolla om jag har fåt mitt riksvalet röstkortet…

 -Jag väntar mitt röstkort endast på hemadress! förklarar jag i allt hastighet till Manen.

 Det var min journalistiskt, tryck poängen, till manen.

  • Jag hörde hur man gör bli vald två mandat, förklarade jag till manen.
  • Vad kan du till konsten om det undrade förvånad min gäst?
  • Inte mycket men jag ser hur tv 4 gallrar, sparkar bort stöter bort SD, parti och verkligen nu vet jag inte på vem ska rösta om spelbolaget är 80% och store en Socialdemokraterna.
  • Nu är jag väldig konfunderat därför vädjade jag prata med dig, ingen den still på Diana bjuda hem kåta karlar på kafé, mera. Eller vad trodde du?
  • Road njöd av min sexistiska och frispråkigt påståendet, manen såg ut mycket lovade bordpartner samtal…

 

 

Statsminister ”prefekt” i två mandat (termer).hm… tänk på det innan jag kommer strax.

Och försvinn inte jag betalar…beställa vad du vill jag kommer strax.

 

”En biträdande och borgmästare berättar hur politiker vinner valet.

"I valkampanjen, hur vinner du här?

Med pengar.

 Med pengar och politiskt inflytande i lokala myndigheter.

 Ja, ja. Inget skämt. Köper väljarna en gång.

Röster i orten. Då skapas mutationer, det finns mutationer från stadsmiljön.

andra städer och stadsdelar i Sverige.

 Det är ett flytande hem i orten, hundratals städer, som avgörande påverkar och röstar med den som behandlar sådana människors transaktioner från staden till landet. (hela Sverige ska leva)

 Och efter valet försvinna.

Så snart väljarna betalats en gång betalas de betalda personerna,

de betalas hela tiden, de anställda i borgmästarna, de sociala assistenterna,

försörjning stöd de betalas alltid.

 Och de får veta, du ser, rösta inte på oss, du får inte längre. Så att den allmänna röst vi talar om är en historia. "

Ett enormt vittnesbörd, men det är en allmän praxis över hela landet, som har många positioner i rang.




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2018-08-21 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP