Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fearless

Jag la en stor vikt vid det
Lät det överstrida min kraft och mitt fulla potential.
Slentrialen överkommer rädslor
Rädslor är svagheter

Jag är stark.




Fri vers (Fri form) av Sagoängeln
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-21 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sagoängeln
Sagoängeln