Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen ser

hur ska nån
se min smärta

hur lätt
kunde jag inte

få blodet att rinna
som bläck ut över pappret

när man blöder
inombords är det

ingen som ser
ingen som vet




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 549 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-21 21:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Ingen ser dig
och ingen ser du
Ingen hör dig
Det är oväder nu
Ingen ser dig när du klippt din band
Du är som en främling i ingenmansland
Vargen vilse på prärien igen..."
(Ulf Lundell)
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP