Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


märkligt ändå


känslorna hos mig
för den jag mig evigt bryr
klingar aldrig av
de kommer ständigt åter
som ett vattenfall
och gräset om sommaren


varken mullret ur molnen
eller olyckskorpar som kraxar
kan ändra eller förändra
det faktotum
visst är det förunderligt

som ett bokmärke med glitter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-21 11:58



Bookmark and Share


  Niliboy
Riktigt fin!
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP