Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens sång




Månens sken
och jordens mörker
kommunicerar.
De omfamnar varandra.
och lever.
Pulserar
och bor i mina ådror
och kallas natt.
De är bosatta hos mig,
de är min kontakt
med oändligheten
Och vi har ett uppdrag
att finna ro en stund
då allt lägger sig.
Vi behöver varandra
och får oss att känna
oss mindre ensamma
en stund.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-21 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg