Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prioriteter

Snart är det val
och i mitt inre skriker jag
"Är inte ett liv mer värt än pengar??"
Visst vore det bra om andra länder tog större ansvar,
men inte kan vi bete oss hur som helst bara för att andra är värre.
Vad är det för ett sätt?
Vi måste rannsaka oss själva.
Vad kan vi göra bättre?
Vad är det som faktiskt spelar roll?
Är det vår egna framgång i livet?
Om vi fortsätter att förstöra vår planet så kommer till och med flyktingpolitiken snart tappa sin betydelse.




Fri vers av maja_emilia
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-21 12:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jätteviktigt och fint skrivet

det här är Fi ! applåder
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

maja_emilia
maja_emilia