Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmonin

Det prasslar från löven
En svalare vind har äntligen kommit hit
Till Brahms 1a pianokonsert 2a satsen
ser jag ut på landskapet vars kläder snart ändrar färger
för att sen bli naket
Det är så gråten inte kan hejdas
Men byts till välbehag och harmoni




Fri vers av Simotek
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-21 13:20



Bookmark and Share


  Niliboy
Riktigt fin liten dikt!
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Simotek