Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan Andersson 25 (På ljudspelare)



Prydnad

I soluppgången
viskar sången
om män som går så tyst,
utan knyst,
och bär
på sina armar
den som inte längre larmar,
och skogens skuggor svär
att vi alla ska bäras
av en arm så stark
genom vildaste mark
och att det levande säras
från dem som måste lova
att tungt och drömlöst sova,
och allt vi vet
är att längtan till vår sömn är het


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-01 08:42



Bookmark and Share


  prinscess VIP
Så vacker
2019-03-05

  danne //
Skogs nostalgi fint Salvador :)
2019-03-05

  AiA Maria den fria
Vackert

Tack för ljuset
2019-03-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket fint diktat i Dan Anderssons anda!
2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP