Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan Andersson 26 (På ljudspelare)



Prydnad

Vi ville så gärna
sitta här nedan
och se på vår stjärna,
alltmedan
tiden vinglar sin bana
och vi åker kana
på tillvarons is
och binder då ris
åt min rygg,
då smyger jag skygg
på darrande ben
bort från artisternas scen.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-22 08:23



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En känslofylld och berörande dikt, om livets berg och dalbana.
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP