Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan Andersson 27 (På ljudspelare)



Prydnad

Vi heter
det fattiga folket,
och det flottiga solket
täcker var millimeter
av ansiktets skinn,
och jag lyckas ropa försvinn.
Vi fattiga arma
med olyckans karma,
vi går här och driver
medan vinderna river
och månen är kall
med livslusten gall.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-12 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP