Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan Andersson 30 (På ljudspelare)



Prydnad

Vi skrev i trots
på franska
“les mots”
och gav oss att granska
i omvärldens takt
ondskans fulla makt,
och vi fann
att granskningen höll.
för ondskan föll
och vi vann,
och steg förnöjda
ut ur huset
in i ljuset
aldrig mera böjda


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-07 09:12



Bookmark and Share


    Mim
Wow! En dikt som gör skillnad.
2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP