Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Civitas

Jag har höjt min blick långt över staden
som ekar av skadekjutna desperados
illvilliga karriärister och brinnande bilar

Sett himlens moln möta trädtopparna
vid horisonten

Och tänkt att jag ska

vandra dit

andas in

ett tystnadens dån

och med ett vrål andas ut




Fri vers (Fri form) av Exi
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-21 16:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Känns äkta.

2018-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi