Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prosalyrik 6

Vi sitter under natthimlens stjärnor. Du spelar mjuka sånger på gitarren, du sjunger skrattande, och jag sjunker ner i mossan vi sitter i, och kastar mitt ankare i berggrunden.




Fri vers (Prosapoesi) av Poeten Salvador VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-21 12:48



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fin känsla och bild jag får när jag läser, verkligen poetiskt och vackert!
2019-03-22

    ej medlem längre
"och kastar mitt ankare i berggrunden"

Gillar!
2019-03-21

  Fulbergarn
En vill fastna
vid en strand
under
vintergatans rand
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP