Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvalité

När bildörren
svarar med
klick

sluter tätt
tungt
lätt

när ordets
mening
vilar på tungan
under gommens valv
bakom slutna
läppar

när gitarren
lyfter
dova toner
till klang
ur sitt inre
mörker

omsorg
viskar
lystet

kvalité
klick
klang




Fri vers av Petter Wingren
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-21 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren