Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Elvis ska opereras, blir kanhända inte så gammal. :(


jordiga tår

attans tänker jag när jag kliver ur foppatofflorna och upptäcker de jordiga tårna. men var riktigt nöjd med tre timmars idogt arbete i kattgården så litet jord på tårna betyder inget. litet vatten och de är som nya igen. sandlådan är äntligen städad. har rensat ogräs och brett ut ett lager täckbark över jorden. lagt ut skifferplattor att gå på och flyttat plantor tillhopa en tunna bortrensat skräp. idag har det varit idealiskt utearbeteväder 18 grader och sol. regnet har luckrat upp jorden och halmen på minigräset börjar åter bli grönt. vet några fyrbenta vänner som kommer att bli lyckliga. men nu har jag bråttom för yogan börjar sju och magen muttrar irriterat då jag går in i köket. när jag öppnar kylskåpsdörren känner jag något mjukt mot mitt ben och tittar ner gula ögon ser tillbaka och så hör jag ett ynkligt mjau. en till som är hungrig.




Prosa av morgonstjärna VIP
Läst 396 gånger
Publicerad 2018-08-21 17:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sandlådan har fått ny användning
skifferplattorna även
2022-05-24

  Kim VIP
Jaså du har också en kattvän hemma! (Hos mig bor det 2 stycken.) De är ett fint sällskap minsann.

2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP