Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Däruppe bland molnen

Jag gav dig vingar
När du inte längre ville nudda marken

Nynnandes på melodin du älskar
Fäste jag dom ömt på dina skulderblad

Inte med nål och tråd
Utan med mina sköra händer

Så att du skulle minnas min beröring
När din kropp behövde värme

Däruppe bland molnen.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-21 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni