Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad partiet heter får man gärna spåna loss på...


Förtryck & för tryck - limerick

 

På en valaffisch uppsatt på Möja
vill man banlysa burka och slöja
Sen i finstilt förslag
att med hårdare tag 
även avskaffa byxa och tröja

 




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-21 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra o skarp!
2019-03-05

  Baystream
Haha, underbar!
Applåd
2018-09-18

  ULJO
Kul och finurligt
2018-08-22

  walborg
Jättekul - med rim och meter - och partiet ja ----?!
2018-08-21

  limerick
H ettan denna sommar
E rbjuder att man möjlighet har
T av alltifrån sin byxa och tröja
T ill även sin burka och slöja
A tt just sådan denna sommar var!

2018-08-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
S pånar loss jag gör
P recis med rätt humör
Å t så´nt förslag
N u ett ojust drag
A nnans dräkt ej nå´n rör...
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP