Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snabb text efter ett sådant där ”litet ögonblick”


Du lämnar mig naken


Och så den där sången igen,
Som slår sönder alla murar jag jobbat hårt för att bygga upp
Skalar bort all yta som jag klistrat på under alla år
Suger ut all energi jag sparat för att sedan slå undan benen på mig

Ett rus starkare än alla droger jag testat
En eufori högre än allt gott i världen kan skapa
En lättnad lättare än alla problemen lösta


Och så de där frågorna igen
Hur gör du egentligen?
Vad finns inom dig
som kan väcka så mycket i mig?

Jag har sett dig se på andra
och jag har sett dig se på mig
Från flyktigt till långsamt och försiktigt
Vad vill du veta om mig?



Och så de där ögonen igen
Som skiner starkt och förblindar
Glädjande tindrar
Får mig att smälta varje gång
Men allt de förmedlar är egentligen endast en sorgsen sång.


Jag måste få veta
varför du lämnar mig naken




Övriga genrer av S~A •••
Läst 373 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2018-08-21 18:57



Bookmark and Share


  DominiQueen
Oj!!!
Den var stark,
kan relatera

BRAVO!
Bokmärks
2018-09-11

  TT
Otroligt vacker text! Underbar!!!
2018-08-24

    ej medlem längre
WOW!
Vilken vacker kärleksförklaring och så innerlig! Önskar jag hade samma påverkan på en viss kvinna!!
2018-08-22

    glasa VIP
en text
att älska
2018-08-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Naket och känslosamt diktat om kärlekens längtan till en människa.
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••