Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• NilsFerlins Nya Skjorta 18 (På ljudspelare)



Prydnad

I livets nöjespark
går jag lycklig och stark
med dig vid min sida.
Först ska vi skrida
till armbrytningssalen
där jag frustande galen
tävlar mot vem
som än griper min diktskrivarlem.
Så ska vi sitta mitt i publiken
som envist betittar kvinnokliniken,
för där föds en ny akrobat
som tar över mitt diktskrivarprat.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-29 10:44



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En dikt med stuns i orden! Texten flyter fram fint.
2019-03-29

  danne //
En tuff å gladlynt vers!
gillar den !
mvh Danne
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP