Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Nils Ferlins Nya Skjorta 21 (På ljudspelare)



Prydnad

En sjöman går på båten
till fjärran land.
Fästmön är förgråten
med ringen på hand.

När båten nått i hamn
i fjärran land
skriver han i brev sitt namn
och skickar till ett annat land.

Fästmön får ett brev
från fjärran land.
Hon läser vad han skrev
och känner deras band.

En sjöman kommer åter
från fjärran land.
Fästmön hon skrattar och gråter
och tar hans hand.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-31 09:06



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Otroligt fint! I klassisk anda med rim.
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP