Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulled beans och granola

 

 

Varför kan du inte tåla

Att jag äter Pauluns granola

Dricker zero sugar cola

Och lyssnar på Gessle och Carola 

 

Varför kan du inte bara svälja 

Att jag har så svårt att välja 

Mellan kolera och pesto 

Ge mig min havremjölk nu, presto! 

 

Varför kan du inte acceptera 

Att jag varken vill steka eller fritera 

Jag äter bara färskt och ekologiskt 

Det händer visst nåt i kroppen rent psykologiskt 

 

Varför kan du inte bara fatta 

Att jag helst vill ha varor från Kung Markatta

Och låt mig nu äta mina pulled beans

Jag mår så bra nu, oj, jag får inte på mig mina jeans

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-24 20:27



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det finns rätt många av dessa typer idag. Att vara hälsosam till döds. Stiligt rimmat !
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP