Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


©Sten Wiking (bookcover) "Licentia"2018


LEGE NATURAE

De individer vilka av nerärvd öfverlefnadsinstinkt blir ertappade med att bete sig naturligt,enligt naturlagen,riskerar därvidlag åtal för förargelseväckande beteende,allt enligt civiliserade lagar,trots att de naturliga lagarna är friskare och normalare än de civiliserade därur de flesta fysiska och psykiska sjukdomarna ammats och genererats från civilisationen.

Att onaturliga beteenden förordas av diagnoser,är kanske naturligt utifrån de dysplasier som civilisationen medför,därav den värsta dysplasin otvivelaktigt måste vara "Homo sapiens"

Detta kan sättas i jämförelse med andra primater,vars modus vivendi fungerade långt före människans tideräkning och fortfarande fungerar under 2000-talet i enlighet med naturlagarna.

*
Den civiliserade tämjda primaten,måste för att uträtta sina naturbehov kunna knappa in en kod eller växelvis använda mynt ( där de ännu är i bruk ) alternativt skita i att skita eller rent av skita på sig.

När naturbehoven inte längre är gratis blir människan inte en naturlig varelse,utan ett civiliserat monstrum.

*






Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2018-09-11 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP