Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

kropp hittad på rymmen
de mest jagade morden inlåsta i en bild
kritiken-en mästare på sanningar?
den barbröstade natten kryper i djungeln
de dödas djungel
kärleken smälte på stranden
vaknade på fel tid och plats
ingen annan var vaken då
skymningen skymmer alla mil som har gåtts
för att låta kniven tappas på någon annans bortsprungna vilja
ekon från framtiden studsar mellan blåbärsrisen
hamnar på ett träd och plötsligt har en kung gått ur tiden
till en plats där tid inte finns
tiden hade färdat honom dit
och till slut var han färdig




Fri vers av Alefen
Läst 436 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2018-08-21 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alefen