Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tipspromenad

 

Tack Korpen för tipspromenader
svettigt tur vi druckit lemonader
vad heter oket vad kallas kepsen
vem kom etta och vem var Ibsen

frågorna tolv av olika kategorier
klurigt spel med huvudbryderier
dock alltid nån som gärna fuskar
Google som svaren åt dom luskar

vid målgång efter tretusen meter
prisbordet står fyllt av facilliteter
handdukar med Fairtradebomull
ett bättre val för arbetarnas skull

nu börjar Rune plocka talongerna
men precis likt de förra gångerna
lottlöst blir som jag hade på känn
men på tisdag knallar vi åter igen

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-22 21:43



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Just det! Motion för kropp och knopp!
2018-08-28

  Fulbergarn
De var länge sedan jag gick en tipspromenad, men sista jag gjorde det så lärde jag mig att strutsen är den som känner lukten av en brunstig hona på 8-km håll.
2018-08-22

  stormengudrun VIP
Jättebra! Applåd!!!
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP