Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En halvtimme åt skogen

Dem säger tack för klimatdebatten och jag har inte blivit ett dugg klokare,
Snarare snopnare!,
Fridolin vill skatta fulkött,
Annie Lööf vill satsa på teknik,
Margot Wallström ser bara rött,
Och Kinnunen tycker mest är skit,
Olika siffror och olika mothugg,
Samma hånflin och samma tugg!,
Under våran regering sjönk utsläppen med tjugo procent och nu står det still!,
Men det beror ju på lågkonjukturen lägger Margot snabbt till,
Hur fan ska man kunna gå till en vallokal och känna sig säker?!,
Utan att tvivlet grämer,
Jag lägger rösten i lådan och tvivlar på mitt svar,
Sen slocknar höstens låga och löftena blir kvar!




Bunden vers (Rim) av Tobbe93
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-21 23:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag lägger INGEN röst i någon låda och har förstört mitt röstkort.
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Tobbe93