Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sambandscentralen angående namn och livsstil!

Det sägs att Guds namn är Adonai eller Jehova.
Hans namn Jehova , betyder Han som Är.
Säkerligen finns det många barn, eller vuxna, som har namn, med en viss klang, som betyder något,Namn med en betydelse.Sara till exempel betyder Furstinna på Hebreiska. Men trots att det kan vara på detta sättet, att människor, med sitt namns betydelse finns, så kollar man inte upp det. Detta för att man bara Vet!

Och den som Är, Han som är.
Det är en ganska bra beskrivning på människan.
För att bli upplyst mediterar människan.
Jag gör det. Men bara för att vara, inte för att bli upplyst!

Hon som Är.
Det är jag det.

Och när problemen hopar sig...
Då tänker jag bara på att vara.
Och ibland, är inte det sant!
Ibland försöker jag bara överleva alla tornados av känslor!
Eller tankar....
Men tankarna kan jag vara tacksam för, då har jag någonting att skriva om.

Människan söker att vara. Gud Är.
Vilket sammanträffande! Eller är det?





Bunden vers av Mim
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-22 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim