Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hans vän sa henne


Livrädd

Var rädd om
hans kärlek
den är inte
för alla
ja, jag är livrädd




Övriga genrer av Hille
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-22 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hille