Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Florence Nightingale ?


Blev hon kär i Peter Madsen ?




"Vi kunde tala om allt",
sa den kvinnliga fängelsevakten
och fick sparken.

Naturligtvis ljög hon
för jag tror inte Madsen nämnde
hur han älskade att plåga ihjäl
Kim Wall.

För varje manlig mördare
går det ibland hundratals kvinnor
som beundrar och tycker synd om mördaren.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-22 09:06



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Tragiskt, sorgligt, skrämmande.
2018-08-22

  alicja lappalainen VIP
..att skjuta åt sidan sin roll , närma sig ett farligt objekt utan rädsla är att visa sin dominans och utöva makt på ett personligt och raffinerat sätt . De kvinnor har ett dolt sadomasochistiskt drag. Jag tror att han visste hur det fungerar och lekte med henne.

2018-08-22

    ej medlem längre
Mm, jag tänkte.. med vilken intelligent intagen psykopat kan en fängelsevakt inte "prata om allt med"?
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP