Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valtider

Löften står på rad

kräftor, strömming och skördar

procenten avgör




Bunden vers (Haiku) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-22 09:07



Bookmark and Share


  aol
Allt fångat på tre rader, finfin haiku vännen.
2018-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP