Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leken




vågar bara leka
lyckan

den är så lysande
skimrande

underbar

en förunderlig knopp
på lidandets

böjda kvist

ändå växer den
fram där

så verklig
verklig

verklig

så levande ny
i den lilla leken

i den stora enkla glädjen

när två människor märker
att var och en av dem

faktiskt både känns och finns






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-22 09:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
nämen denna är ännu mer livsbejakande ..nä vill inte gradera
säjer bara skriv mera

fortsätt så
2018-09-11

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP