Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två ( nästan) sapfiska strofer om en pajad tvättmaskin

tvättmaskinen pajade mitt i tvätten
hela sovrums-setet var helt dyngsurt då
måste hänga upp allt snabbt för att torka
utgifter igen

ny maskin levererades om två dar
tvätta sovrums-setet och på momangen
innan det möglar och börjar lukta illa
tvätten är räddad




Bunden vers (Annat versmått) av Tomas Karlsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-22 14:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Poletten tog slut mitt i en mattvätt med en uråldrig tvättmaskin i Eriksberg, Uppsala. Året var förmodligen 1988.
Det blev vatten över hela tvättstugegolvet.
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP