Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasig vas

min smärta
är en trasig vas
hur mycket du än försöker
att klistra samman den igen
kan du fortfarande se alla sprickor
och när du försöker
att sätta i blommor där
rinner vatten ut ur sidorna
och jag vill bara ha någon
som kan ta mig till en affär
för att fixas för gott
men ingen gör det
och de förväntar sig att jag ska vara full
när jag inte kan vara det




Fri vers av Matiilldaa
Läst 445 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-22 14:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text full av känsla beröring och smärta på ett djupare plan!
2018-10-15

  Minkki VIP
en verkligt viktig text om att möta andras förväntningar
2018-08-24

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt!
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Matiilldaa
Matiilldaa