Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärpta sinnen!

Jag har fått skärpta sinnen!
Det är inte som att jag kan säga Skärp dig, till mina sinnen, vilket de i och för sig har gjort, bara inte i den ordalytelsen som brukar åsyftas.
Nej, hörseln är mycket högre hos mig än förut!
Känseln likaså!
Hur lever jag med denna intensifikation av mina sinnen?
Hur gör jag med dem , på bästa sätt?
Lite som man frågar sig, i psykiatrin, vad de ska göra det bästa för barn, ungdom, vuxen!

Jag kan säga så mycket, att jag hade inte räknat med att mina sinnen skulle intensifieras,men de gjorde de!
Kanske säger man så, om vuxna och barn, som blev annorlunda än att man kunde förstå dem, eller att föräldrarnas förväntan på barnet, aldrig infriades!




Bunden vers av Mim
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-22 15:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skärpta sinnen är något fint
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Mim