Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal med Nils Ferlin 2 (På ljudspelare)



Prydnad

Vi klandrar
så gärna
vår stjärna
där vi vandrar,
vi bröder,
med fötter som blöder
så ömma,
och måste så tömma
vår flaska
på vin som är grumlat.
Och när vi så tumlat
måste vi traska
åter och åter
och bli kastade ut
på vår väg utan slut
fast vi hulkar och gråter.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-03 08:52



Bookmark and Share


  AKT VIP
Bildrik. Gillas!
2019-04-08

  Minkki VIP
den är tät
2019-04-04

  Viksten
Mycket fint skaldat

2019-04-03

  Lottie Ålhed VIP
Mycket Ferlinskt men ändå eget Applåd för denna fina uppläsning!
2019-04-03

  Fulbergarn

som en sång
ännu en gång
2019-04-03

  KattenKin VIP
Så fint, precis som du säger, berörande! Är det inspirerat av Nils Ferlin? Känner inte igen det, men strofen känns klassisk ändå, typ världen med trasiga skor.
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP