Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trauma

 

Gråt ut du ledsna

du i trauma famlande

Gråt ut och sörj

allt det förlorade

Din självrespekt

och ditt värde

Fråntaget  och skövlat

av en galen

Vad kan väl du göra ?

när livet rämnar

Så stäng av

låtsasatt du är

I sagans land

där intet ont finns

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-22 16:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ibland kan flykten och resan till drömmens och sagans land vara en livräddare!
2018-08-26

  Engel
Utan upprättelse och skydd - då återstår bara avstängning.
2018-08-25

  ULJO
Håller med Marita i hennes klokhetsord
2018-08-24

  Annie b'larsson VIP
måste skriva igen. väldigt fin dikt. känns som den var skriven för mig just i dag. tröstande. varit en tung dag. vad skulle man göra utan sina vänner här!?
2018-08-23

  Marita Ohlquist VIP
Ibland behöver man fly den hårda verklighetens för att få andrum och kraft att lösa knutarna!
2018-08-22

  Annie b'larsson VIP
Ibland får man låtsas. Hur många barn har inte överlevt när de lekt att de är i sagolandet, fast de varit helt uppochner. Men de överlevde.
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP