Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ut smöret 26



Prydnad

Karl-Oskar
av Moberg,
min bror,
jag tror
landet därborta
är mitt, drömmarnas land,
och tänder ett ljus
och ber
att få vaka
i natten.




Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-07 08:22



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Over there som de säger!

2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP