Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ut smöret 29



Prydnad

Nästan klar!!!
Ska bara
göra ingenting
och se-
dan ALLT.




Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-13 09:12



Bookmark and Share


    Mim
:)
2019-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP