Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terapi 8



Prydnad

Du går,
jag kan inte ensam
och världen är ond.
Men boken jag läste
inspirerade
och gav mig
viljan
att vara
god
mot alla
som stannar.




Symbol för min terapi




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-06 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP