Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdrömmar


Kvällen, sammetslen
Ljus ännu
Lapar dagens
sista mjölkvita
droppar

Sträcker ut sina armar
Omfamnar allt
som dagen varit

För att sedan åter
släppa taget

Inväntar skymningen
långsamt,iakttagande
avvaktande

Natten bidar sin tid
Ruvar
i tilltagande mörker
Dagdrömmer ännu




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-22 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP