Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inre monolog om sommarens hetta


Mylla och blöta sockar

Där var det bra mylla, tänkte en åkersork
i min inte ännu förtorkade hjärna
nu i denna heta sommar där allt
förvandlats till blytunga blöta sockar
Jag suckar: - Ge mig mer att dricka
Och sköljer ner den svarta brygden med tre droppar mjölk




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-22 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa