Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Morfar min

En visselpipa
så enkel
av säljen blir till
Han ger av sin tid
det är allt som hon vill
Rynkiga händer
en tålmodig röst
Att lära och läras
där finner de tröst
Den gamle och den lilla
minnen skapat har
och när åren nu gått
är det allt hon har kvar.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-22 20:13



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Oj vad jag gillar denna! Minns samtidigt min egen far som gjorde sälgpipor åt oss barn på vårkanten :-*
2018-08-29

  Språk, hjärna!
Fin stämning i denna. Ögonen tårades!
2018-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP