Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tror du ?


sanningen är sann
förrän vi prövat det sanna
Då det kristallklara lyser med sin frånvaro
vet vi bland "det verkligas fjun"
som räcks fram
hittar vi tisteln bland bladen
vi är mera verkliga nu
men inställningen till livet
betyder trots allt
allt!

långt över haven for jag
till samma stjärnor sökande dig
dit vindarna förde mig

endast tiden stör mig
tystnaden som tickar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-22 21:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
himmelska makter var verkligen på G
2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP