Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Månvaggan

 

Nu svalnar dagen i azurblått

fullmånen stiger ur bädden

vingarna bär över själens avgrund,

dropparna klirrar

då de faller över smärtans beten

Dimman faller över havets vinter

där änglar seglar över vindarnas hav

under skumgrå himmel i mötet

med ljudet från klockklangen

som klämtar i framtiden

leder alla sjöfarare hem




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2018-08-22 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP