Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Syster Yster

Det var en gång
en flicka
lycklig som få
hon kunde aldrig välja
eller klockan förstå
Men hon visste nåt om livet
ni aldrig kom att nå
hur man djupaste kärlek
faktiskt förstår sig på
Hon kom kanske aldrig
att knäcka koden
hur man skulle va
i en värld av charader
kanske var det
lika bra
Ty nog behövs det fler
som struntar i allt
världsligt
och bara älskar mer




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-22 22:52



Bookmark and Share


  Vildaliv
Älskar
2018-08-29

  Stay Golden
Big love ^^ <3
2018-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP