Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


önskan


när önskan faller in
vet jag

himlen har landat på ett grässtrå
. där skälver tåren

droppen från våra inre världar


jag hör sången från lammen på ängen
och ser fåren vandra över himlen när de betar
tuvull från de högsta trädtopparna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-23 15:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en av de två
2023-05-09

  Verner Forsman
Det där med tåren var fint.
2018-08-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP