Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppströms

Ungbjörkens blad
vänds uppåt i vinden
Blottar den silkeslena
undersidan
Så lite behövs
för att vända blad
Att stilla låta
lufthavet greppa
den sträva segelduken
Byta riktning
Föra farkosten
uppströms




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-23 09:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Poetiskt vackert och tankeväckande!

2018-08-23

    ej medlem längre
Bladen som vänder andra sidan till i vinden; det är fint, jag har ofta lagt märke till det ...
2018-08-23

    ej medlem längre
Vad jag tycker om orden och bildflödet i denna fina text och det hoppingivande. Ja, så lite behövs för att vända livet...
2018-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP